Voor alle inwoners van Zwartewaterland is sinds 1 januari 2020 het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ van start gegaan.

Dit project richt zich preventief op het geven van tips hoe te handelen in een gezonde relatie. Daarnaast richt het project zich op het ondersteunen én  begeleiden van stellen met relatieproblemen én op begeleiding en ondersteuning tijdens een echtscheiding en de periode erna.

Hoe kun je een relatie leuk en ‘gezond’ houden, hoe kun je op een goede manier met relatieproblemen omgaan en hoe ga je om met een relatiebreuk, óók als er kinderen bij betrokken zijn? Zomaar enkele vragen, die bij je op kunnen komen als het gaat over relaties.

Voor advies hierover en hulp hierbij kan contact opgenomen worden met Margreet Breman. Zij is eerste aanspreekpunt voor alle inwoners van  Zwartewaterland. Ze begeleidt je zo vroeg mogelijk naar de juiste hulp en maken de problematiek rondom een echtscheiding bespreekbaar.

Je kunt je verhaal, eventueel anoniem, met Margreet delen. Zij denkt graag mee en geeft tips hoe te handelen in jouw/ jullie situatie. Als hulpverlener is ze toegerust met specifieke kennis en vaardigheden op dit gebeid en heeft ze geheimhoudingsplicht.  Deze begeleiding is kosteloos. Indien gewenst en nodig kan zij contact opnemen met andere (hulpverlenings)organisaties, die je verder kunnen helpen.

Voor meer informatie:

www.zwartewaterland.nl/project-maak-je-hardt-voor-je-relatie