VBK 2021

In de week van D.V. 17 augustus zal bijna weer als vanouds de VBK plaatsvinden. Voor deze VBK hebben we weer veel vrijwilligers nodig, met name gemeenteleden met muzikale talenten. Het thema is; ‘Hallo contact!?’ Ook tijdens deze VBK willen we met zoveel mogelijk mensen in contactkomen om te vertellen over wie God is en wat God voor ons heeft gedaan en doet. Wilt u bidden voor de voorbereidingen? Voor opgave en informatie kunt u terecht op vbktea.nl.

Verplicht aanmelden

Alle kinderen die mee willen doen aan de VBK of TEA moeten zich opgeven, dit kan tot donderdag 12 augustus 18.00 uur.
Door de bijzondere omstandigheden verplicht het RIVM om elke deelnemer zich te laten aanmelden. Mocht het aanmelden onverhoopt niet lukken kunt u of jij contact opnemen via contact op deze website. Wanneer het aanmelden helemaal niet lukt kan dat ter plekke ook bij de organisatie.

Programma VBK
Onderbouw:

Dinsdagochtend 17 augustus – knutsel

Woensdagochtend 18 augustus – speurtocht

Donderdagochtend 19 augustus – spelletjes

Bovenbouw:

Het huttendorp zal weer als vanouds plaatsvinden tijdens de VBK op het parkeerterrein bij de manege. Je wordt om 16.30 uur verwacht bij de manage (dinsdag t/m donderdag).

Donderdagavond 19 augustus is de afsluitingsavond voor onder- en bovenbouw. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Meld je wel aan en neem je eigen stoel/ kleedje mee.